bitcoloan

https://postimg.cc/CBrQnk0p

MENÜ

8 Şubat 2017 Çarşamba

Bitmaker uygulması ile bitcoin biriktirebilirsiniz



Sizlere bugün android telefonlarınızdan nasıl bitcoin kazanılır (yakında iphone içinde çıkacak)  onu göstermeye çalışacağım.
Bildiğiniz gibi bitcoinin gelecekte 7000 dolara kadar çıkacağı öngörülüyor. Dolayısıyla android telefonlarınızdaki uygulamalarla bitcoin biriktirerek, gelecekte biriken bitcoinleriniz güzel rakamlara ulaşabilir.

Şimdi ödemelerinde kesinlikle sıkıntı olmayan aylık 197000'in üzerinde aktif kullanıcısı olan şuana kadar 147 btc ödeme yapan (yaklaşık türk lirası karşılığı 568743 tl ) uygulama bitmaker uygulamasını tanıtacağım. Normal şekilde yani saatte iki video izleyerek 450 satoshi kazanabilirsiniz. İsterseniz hızlı sayacı kullanarak (tabii ki bu hızlı sayaç ücretli 450 satoshi) 10 dakikada bir video izleyerek (kazanç 250 satoshi) kısa sürede minimum ödeme tutarı 50000 satoshiye ulaşarak ödeme talebinde bulunabilirsiniz. 


Siz ödeme talebi bulunduğunuzda talebiniz ne zaman cüzdanınıza yatacağını yazmaktadır. Ödemelerin yapılmasında kesinlikle bir sıkıntı yoktur. Bitmaker'ın twitter sayfasından ( https://twitter.com/BitMakerApp)  da uygulama gelişmelerini takip edebilirsiniz. Ara ara yüksek satoshili tekliflerde çıkmakta. Ben uygulamadan şuana kadar ona yakın ödeme aldım. Uygulamaya cep telefonumdan ara ara girmekteyim ve bitcoin toplamada en çok kullandığım uygulama bitmaker.

İsterseniz arkadaşlarınızı uygulamaya davet ederekte bitcoin kazanabilirsiniz. Her arkadaşınızdan 2500 satoshi kazanırsınız. Arkadaşlar benmde ref kodum 4K0DEX. Bu kodu uygulamada girerek 2500 satoshi kazanabilirsiniz. 


Sonuç olarak bitcoin sevdalısı ve bitcoin toplamaktan hoşlanıyorsanız tam size göre bir uygulama bitmaker. Uygulamanın web sitesi http://bitmaker.cakecodes.com/ dan ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Yakında youtube kanalım kazan tıkla kazan'da bitmaker ile ilgili video da yayınlayacağım.


5 yorum:

  1. YoBit lets you to claim FREE CRYPTO-COINS from over 100 unique crypto-currencies, you complete a captcha one time and claim as much as coins you want from the available offers.

    After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and resume claiming.

    You can click on CLAIM as much as 50 times per one captcha.

    The coins will stored in your account, and you can convert them to Bitcoins or any other currency you want.

    YanıtlaSil
  2. BitKong Test your courage and get bitcoins from the big bad monkey.

    TIP: Claim free bitcoins every 10 minutes from the free faucet.

    YanıtlaSil
  3. http://webkuzgun.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. It's a impressive post that has everything to describe in it.

    YanıtlaSil
  5. As claimed by Stanford Medical, It is really the ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh an average of 19 kilos lighter than we do.

    (And realistically, it is not related to genetics or some secret diet and absolutely EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", and not "what"...

    Click this link to reveal if this quick quiz can help you release your real weight loss potential

    YanıtlaSil