bitcoloan

https://postimg.cc/CBrQnk0p

MENÜ

30 Ocak 2017 Pazartesi

file.army açılış yazısı


file.army/sgocmez2008

file.army 13 gün önce yayın hayatına başladı.

ilk gün reddit.com'daki yazısı aşağıda yer almaktadır.

File.Army, yaşı, eğitimi veya konumu ne olursa olsun, gezegendeki herkesin kendilerini arayan ve sevdiklerini yapmak için para kazanmak için herkese güçlendirme misyonuna sahiptir. İşte böyle:
Geleneksel sosyal medyadan farklı olarak, File.Army reklam katkılarını kendilerine ödemesi için kullanıcılarına geri ödüyor. Herkes File.Army'ye resim yükleyebilir. Birisi görüntünüzü her görüntülediğinde veya beğendiği zaman para kazanırsınız. Birisi seni her takip ederken para kazanıyorsun.
Kullanıcıların keyif aldığı resimleri yayınlayıp paylaştığınızda, yıllardır devam eden pasif bir gelir akışı inşa edebilirsiniz.
Tüm kazançlar bitcoin global para birimini kullanarak ödenir. Kazançlar, minimum miktara ihtiyaç duyulmadan her gün ödenir. Şu anda ücretsiz destek yok, bu yüzden fikirleri paylaşmak ve yardım almak için bu reddit'i kullanın. Temel sorular için sağdaki Sık Sorulan Sorular bağlantısını kullanın.

2 yorum:

  1. EARN free satoshis from Moon Bitcoin. 163 satoshi every 1 hour.

    YanıtlaSil
  2. YoBit lets you to claim FREE COINS from over 100 unique crypto-currencies, you complete a captcha one time and claim as much as coins you can from the available offers.

    After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and resume claiming.

    You can press claim as many times as 50 times per one captcha.

    The coins will held in your account, and you can exchange them to Bitcoins or any other currency you want.

    YanıtlaSil